Régimódi körutazás - Történelmi városnézés

gyulahinto 800

Legyen részese egy felejthetetlen időutazásnak, s fedezze fel Gyula város nevezetességeit és szépségeit egy idegenvezetéssel kísért hangulatos városnéző hintózás keretében! Az 1 órás hintózás során a régimódi romantika báját egy különleges, antik Viktória-hintón élheti át, idegenvezetőnktől pedig lenyűgöző szépségű városunk történelméből és jelenkorából hallgathat meg izgalmas érdekességeket...

 

v 500
Az egyedülálló programon korhű ruhában várjuk Kedves Vendégeinket egy korhű Viktória-hintón, magyar Nóniusz lovakkal, díszszerszámmal, s garantáltan személyre szabott programmal. A városnéző hintózás során a Gyulára látogató vendégek betekintést nyerhetnek a város történelmének legizgalmasabb mozzanataiba, legendákat hallhatnak a legértékesebb nevezetességekről és híres személyekről, gyönyörködhetnek a város páratlan szépségű parkjainak, tereinek, díjnyertes virágágyásainak színpompájában, s a történelmi és kulturális értékek mellett az aktuálisan zajló rendezvényekről, szórakozási, ismeretszerzési, sőt étkezési lehetőségekről is ajánlásokban részesülnek.
 
 
 
 
 
 
A Ligetszépe Kisvárosi Sétakocsikázás 21 elegánsan régimódi arculata oly lenyűgözően ünnepélyes és nemes látványt kölcsönöz a városképnek, ami ékszerdoboz-szépségű történelmi fürdővárosunk polgári hangulatával kifinomult összhangban áll.

 

 

 

 

 

 

Ha Gyulán jár, idézze meg a Ligetszépe hintójával a régmúltat, s szerezzen garantáltan nem mindennapi élményeket egy nem mindennapi grófi luxushintón!

v m 3


A program időtartama: 60 perc

Minimum létszám: 2 fő

Maximum létszám: 4-5 fő

Idegenvezetés nyelve: magyar, angol, német

Jármű: antik Viktória-hintó (grófi luxushintó)

Indulás: egyéni időpont egyeztetéssel, az adott szálláshelyről

 


Időpont egyeztetése: +36-30/60-97-258
4-5 főnél nagyobb létszám esetén, maximum 12-13 főig lovaskocsival zajlik a program!

gelleny 800