Esküvői hintózás Gyulán

20 

A huszonegyedik század modern világában igazi kuriózumnak számít, ha a jegyespár egy grófi luxushintóval érkezik a nagy nap helyszínére.  A lovashintó évszázadokon keresztül volt egyértelmű kísérője a legünnepélyesebb alkalmaknak, mely megjelenésében egyben a rangot, a nemességet, az eleganciát is képviselte. Egy antik grófi hintó, amellett, hogy több évtized múltjának történéseit őrzi, az elmúlt idők romantikáját eleveníti fel, a legelegánsabb (és ma már a legkülönlegesebbnek számító) megjelenést kölcsönzi az ifjú párnak - akik így megkülönböztetett figyelemben részesülnek -, sőt, a járművet mozgató élő lelkek egy különlegesen megható színt visznek az esküvő miliőjébe.  

Nem véletlen, hogy az angol hercegi pár, William és Catherine esküvőjén az uralkodó család tagjai is a királyi család tradicionális lovashintóin érkeztek meg a Buckingham-palotába.

 

A Ligetszépe Kisvárosi Sétakocsikázás teljes körű, testre szabott hintós szolgáltatást biztosít jegyespároknak, a leánykéréstől a lakodalomig.

Szolgáltatásunk keretében két magyar Nóniusz lovat, csipkés sallangos díszszerszámot, Károlyi-vagy Viktória-hintót és személyre szabott hintódekorációt biztosítunk a Megrendelők számára. Hintónk ünnepi díszítését szakavatott dekoratőr végzi, minden esetben a Megrendelő egyéni igényeire hangolva a színösszeállítást, az élővirágok típusát, mennyiségét, s az egyéb díszítőanyagok alkalmazását.

  

Tegye különlegessé az esküvő élményét lovashintóval!


Esküvői hintó bérelhető: +36-30/60-97-258